Längtan efter västkusten

Idag har jag längtat efter min hemstad och mina vänner på västkusten. Jag var tvungen att köpa makrill och när jag blundade låtsades jag att det salta vattnet var alldeles intill.

När jag öppnade ögonen såg jag att så var inte fallet. Men snart, så.

Min dotter och jag ska hälsa på mormors grav, det är snart tio år sedan mormor gick bort.

Jag saknar henne mer än någonsin.

Kommentarer
Postat av: Biggan

Vet hur det är. Min fina mamma gick bort i höstas. Hon finns med i hjärtat i morgon på dotterns skolavslutning. Gud vad man kan sakna. Men på något sätt har man dem alltid med sig. Tur är väl det. annars skulle man gå under.

2010-06-09 @ 21:39:04
URL: http://graamusen.blogspot.com
Postat av: Maggie

Välkommen hem;)

2010-06-10 @ 10:09:08
Postat av: malin

mormorar är särskilda och jag tror att du bär samma sorg som mig angående våra barn som vi aldrig fick möjlighet att presentera för mormor. kram

2010-06-10 @ 10:36:35
URL: http://mallanp.blogg.se/
Postat av: Sara

Du är så välkommen ;)

2010-06-10 @ 20:48:19
URL: http://saragidlof.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jag tror att mormor är med dig och ser hur fint ni har det med er Edie. Jag tror att våra kära som gått bort finns där hos oss och ser till att vi har det bra. Mina fick inte heller se mina barn. Medans min sambos "gamla" alla fanns kvar. Då tyckte jag att det var så orättvist. Men dom var jundär fast jag inte kunde se dem.

Jag älskar västkusten jag med. Min familj var 14 år på rad på Råssö. Där var vi 4 veckor varje sommar. Saltvatten, maneter, tång, klippor, krabbfiske och räkor. Det är kärlek. Har inte varit där sen jag var 19 och hälsade på pappa & mamma som gjorde en resa dit. Måste ta dit familjen för att återuppta barndommen.

2010-06-11 @ 09:34:15
URL: http://javafaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0