Matematik B

Helt ärligt, hur ska man kunna läsa in en mattekurs på tre veckor??

Jag återkommer väl till livet efter midsommar....

Heart

Lyssna på Alone.

Sommarlov i en dag

Hej alla! Döm om min förvåning när jag fick mitt betyg i religion: M V G !
Min lärare sa att det var solklart. Så glad jag är för det!

Ziggy stretar på med sin strut runt halsen. Han är lite deppig och tycker att han är ful. Huvudet är bättre iallafall. jag har sett flera svansvift under gårdagen, det är ett bra tecken.

Idag har jag sommarlov och tänkte sova hur länge som helst. Då sätter någon igång att borra i en vägg under mig. Vaken och vansinnig. Det är ALDRIG någon som gör det annars...

Ha en trevlig dag!

Kim

Måndagsångest

Ziggy har skadat tassen. Han skar sig på en sten när han lekte på Singö. Imorse slickade han upp såret och när vi var ute i parken sprang han in i en stolpe och fick hjärnskakning. Han är helt slö och alldeles frånvarande, den stackars kraken. Jag mär skitdåligt när Ziggy har ont. Hela min värld skakas om.

Jag fick världens gulligaste present häromdagen. Ett glassogram. Jag ska spara glassen till något speciellt tillfälle. Det har inte kommit än... Sådana fina gåvor kan man inte bara slösa bort.

Nu ska jag börja läsa GW Perssons " Samhällsbärarna" efter ett tips från världens finaste klasskamrat, Josef.

En kopp te, två varma hundar- en ledsen dock- och en bra bok.

Imorgon väntar religionsbetyget. Om jag får ett Vg måste jag tenta av kursen. Är det någon som vet hur det går till?


harmoni

Ligger i sängen och kollar på tv och slösurfar samtidigt. Är för en gångs skull ledig och utan dåligt samvete. Imorgon sticker jag och Anders ut till Singö, själva utan några barn. Vi ska fixa plintar som stagar upp huset. På lördagkvällen ska vi hem till två vänner och kolla på schlagern. På tisdag får jag mitt religionsbetyg. På torsdag början min sommarkurs. Matte B på fyra veckor. Sedan är det semester. Fyra långa härliga veckor.

Det bästa jag har gjort på riktigt länge var att börja plugga.

Stunder av stillhet är ovärdeliga.

Torsdag

Det gick sådär på provet igår. Tror att ett Vg är under uppsegling. Det är under all kritik om jag inte lyckas få till ett Mvg. Jag borde gjort bättre ifrån mig.

pluggpaus

Ett snabbt inlägg: Don Henley´s "Boys of a summer" och Springsteens "Radio Nowhere" kan få vilken elev som helst på gott humör.

Bara så ni vet.

Ha en bra dag och håll tummarna för mig vid sextiden. Då skriver jag mitt prov.

Kram!

Guldstjärna!

Jag fick Mvg på det nationella provet i matte. Jag. Det beror bara på min egen kompetens, ingen annans. Helt ofattbart att det blev ett Mvg i betyg. Jag kan inte tro att det är sant, men det är det.

Just nu, just idag känner jag mig oövervinnlig. Det kommer såklart gå över, men FAN vad längesedan jag var så stolt och glad.

Men.... imorgon är det religionsprov. Kristendom och Islam. Nya bollar på plan.

See ya!

En regnig dag i Kärrtorp

Just nu är det alldeles stilla. Fiskmåsarna skriker på avstånd utanför fönstret. Ziggy sover bredvid mig i sängen. Vi har varit på långpromenad i skogen i över en timme. Jag har uträttat en massa ärenden och tar en liten paus innan alla ramlar in över tröskeln.

Fredag är en dag full av hopp. Jag är ledig i helgen. Kl sex har tjejerna fotbollsmatch och sedan är det mys i soffan med ett glas vin och hockey. Jag kommer somna tidigt.

Trevlig helg!

Måndag

Igår var jag i Värnamo med Postkodlotteriet. Vi delade ut över 52 miljoner. Det är helt sjukt, vilket roligt jobb jag har! På lördagen passade jag på att dra på mig en låsning mellan 3:e och 4:e kotan. Lusse lyfte luren till hotellägaren och fixade fram en massör på en timme! På lördag kväll! Hon är helt fantastisk.

Det är så roligt att jobba med människor man tycker genuint mycket om. Jag är lyckligt lottad.

Igår fick min fina Sara en Leon. Jag är så glad för hennes och Roberts skull.

Dessutom blir det utomlands på midsommar. I like. I like a lot.

Mysdag

Den här veckan har varit påfrestande. Provsvar på religionen och nationellt delprov i matten. Jag släcker bränder överallt. Kämpar för att hinna med. Denna helgen SKA jag få färdigt alla saker. Håll tummarna!

Från en elev som går på knäna.

Svärta

Ibland blir jag så svart att jag blir rädd för mig själv.

Gråzoner, tack!

RSS 2.0