Lyxhustru i Tyresö

Att se ut som Elvis på hans sista konsert ger vissa privilegelier. Svullen som en äkta julegris vankar jag runt i mitt tomma hus och gör just ingenting. Vilken tur att jag gick på mammaledighet nu i december! Jag kan inte utföra en enda vettig syssla. Jag vet att man inte är sjuk bara för man är gravid men när händerna inte hänger med blir man rätt handikappad. Vätska i lederna ger mig värk och efter att ha packat ur diskmaskinen är jag helt stel. Charmigt, va?

Vi har fått låna ett mobilt bredband av mäklaren vi köpte huset av. Han är världens bästa. Lyckligast av alla är Hampus som kan leva och andas på nätet, precis som han brukar.

Nu kan jag inte skriva mer för händerna värker.


Kommentarer
Postat av: Sara

Grattis till ert nya hem!

Ja, att vara gravid kan ha många sidor. Bra som dåliga. Men man glömmer fort de dåliga sidorna. Det är ingen klyscha... man gör det! Det gör man bara för man har ett mirakel ett ta hand om och dela med sig av sin kärlek till. Spännande va.....! Kram!

2009-12-04 @ 22:42:34
URL: http://leonsmamma-sara.blogspot.com
Postat av: M

Men nog var han hårigare på bröstet.... :O. ;)

2009-12-05 @ 09:41:44
URL: http://subcutant.blogg.se/
Postat av: Fia

Men Elvis, stackarn hade inget postivt att vänta sig av sin runda mage.

2009-12-05 @ 15:51:52
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Åsa

Vad skönt att du är ledig i december så du hinner vila upp dig och ladda inför bäbis! Svullnaden försvinner snart. Jag svällde lite i föttena på BB när bäbis var ute men det var pice of cake när man hade en liten goseknodd att gosa med.



Kram i grårusket!



//Åsa

2009-12-07 @ 11:20:02
URL: http://javafaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0