Snart december.....

I helgen är det första advent. Det skall pyntas och fixas fint även om vi firar julen hos svärfar. För första gången någonsin vill jag ha en vit jul, julgran och hela skiten. Även om bebisen är på insidan magen. Bonusbarnen är inte mycket för julpynt men i år får de bita ihop. Här ska julas!!!

Funderar på att börja fila på ett förlossningsbrev. Har ni några bra tips?

Kommentarer
Postat av: Sabina

Blev jätteglad när jag av en slump upptäckte att du fortfarande bloggar. Följde din blogg när du var på bloggfamiljen och tyckte att det var så tråkigt när du slutade.Så spännande att din efterlängtade lilla bebbe snart kommer.Må så gott

Sabina

2009-11-26 @ 01:58:44
Postat av: Mikaela

Halloj!

ang förlossningsbrev så skrev jag ett först nu den tredje gången.

i det skrev jag om allt som gått "fel" de tidigare gångerna osv. då det är din första gång så kan jag bara tipsa om att ta med hur du vill ha det med smärtlindring, vad du inte vill och hur mga du egentligen vill ska vara med i rummet....

Du är trots allt lite kändis ;o) så det finns säkert ngn "tantalutta" som vill vara med på din förlossning fast hon egentligen inte har där att göra :o)

Tyvärr kan jag inte säga hur mitt brev "funkade". det gick så snabbt att vi/de hann inte läsa det utan vi gick igenom brevet uppe på avdelningen "för skojs skull".



spännande att läsa om ditt och jag hejjar på att bebben inte ligger fel och att du får uppleva ngt häftigt (även fast du inte kommer kunna sitta ordentligt på x antal veckor ;o)) !!!!!!

MEN det kommer alltid ut ngt vackert hur det än blir ;o)



Kram på dig!

2009-11-26 @ 21:24:40
URL: http://fruginsby.blogg.se/
Postat av: Susann

Jag han inte skriva mitt brev innan det var dags, fick snabbt läsa på om smärtlindring mellan värkarna. Men jag skulle ha skrivit ned om just vilka smärtlindringar jag ville haft o vilka jag inte ville haft. Sedan hade min man koll på de mesta iaf, skötte musiken fin fint ;)

Stor kram.

Ps, jag kunde då sitta på en gång..

2009-11-27 @ 14:51:32
Postat av: M

jag har fött nästan ett halvt fotbollslag, men jag har inte skrivit ett förlossningsbrev ens. Det är säkert en bra grej, absolut. Det som kan vara bra att tänka på är ju just smärtlindringen. Somliga har så mycket prestige i att föda utan. Jag födde mitt andra utan, och jag vet inte om det gjorde mig till någon bättre männsika ;) En förlossning kan man ju aldrig förutsäga, tycker att det har varit skönt att ta det som det kommer. Utan att vilja ha kontroll över allting omkring, till skillnad från vad dom annars rekommenderar. Men så klart att alla är vi olika. Och du, du skrev tidigare om att du helst ville föda normalt. Det är väl inget fel med att vilja det. En högst rimlig önskan, men ett snitt är ju inte hela världen heller. För när det kommer till kritan så är man glad bara man har bebisen i sina armar :)

2009-11-27 @ 18:16:23
URL: http://subcutant.blogg.se/
Postat av: isabel

Vad jag minns så skrev jag ner mina ångest-triggers tex att jag är jätterädd för att åka hiss, bli fasthållen och att bli sövd. Skrev också att jag hela tiden ville veta hur barnet mådde.....jag tycker de blev extra varsamma med mig och det var jätteskönt att slippa förklara allt i det tillståndet. Sedan avslutade jag (typiskt mig) med en lustig knorr på slutet för att lätta upp det hela.

2009-11-28 @ 22:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0